1) Kokoş nedir? Kokoşluk nedir?
Bana göre "kokoş" kelimesinin anlamı çok süslü, her giydiğine uygun bir renkte aksesuar kullanan ve mutlaka elinde bulunan :P , bu renklere göre ayakkabı ve çantasını seçerek makyajıyla da kombinleyen, çoğu insanın bakınca içi açılan, gözlere uyumu yansıtan, modadan anlayan,hayat enerjileri yüksek, yaşama sevinci dolu ve sanatçı ruhlu renkli kişilikleri tanımlayan kelimedir, açılımın tersine sadece 5 harf 2 heceden oluşur:)
Bu "kokoş"lar sanatçu ruhludur dedik evet efendim öyledirler çünkü bir şeyleri kombine edebilmek , renk uyumlarını yakalayabilmek sanatla alakalı bişidir, e bu icra eden saygıdeğer kokoşlarımız da sanatçılardır. Bu işin yani kokoşluğun püf noktası ölçülü olmaktır zira ölçüyü kaçırır iseniz adınız "kokoş" değil "rüküş" olur mazallah :) Aman dikkat! diyeyim :)
Bu benim "kokoş" tanımım fakat sanal sözlükleri kurcaladığımda gördüğüm şu oldu ki genelde kokoşlukla ilgili nagatif bir algı söz konusu ama benim umrumda değil ben bu kelimenin sadece süslü olmakla alakalı olduğunu düşünüyorum:)
(15.01.2010 )


Sonracığıma ben de makyaj bloglarına ve zaten ilgi alanım olan makyaja daha da sardım efendim ve bu ilgi artışının sonucu olarak oluşturduğum sanal kartımla yurtdışı ve yurtiçinden pek çok malzemeyi hazineme eklediiim, bunların arasında Inglot 4'lü far paleti, Duraline,Elf kapatıcılar yok efendim complexion perfectionlar , MAC fixler far bazları aman da aman derken makyaj blogcularının eline su dökemeyecek olsam da epeyce bir malzeme stoğu yapmış bulundum. Ne mutlu bana ey ahali, sonunda benim de başım göğe erdi :P Bir de işim sona ermeseydi, daha ne ciciler benim olmayı beklerdi, ama hala bekleyebilirlerdi :))))
Okulum da açılmış bulundu, canımın içi kardeşim Kıbrıs'a döndü :( ben üzüldüm, yattım kalktım yine üzüldüm fakat bir türlü süzülemedim orası da acı bir gerçek :P neyse neyse iş başvuruları, tez konusu düşünmeceler, ALES'e çalışmalar artık hobilerim arasında yer almaya başladı. Kardeşcağımızım 3 numero miniğimiz denisse bile işe başladı ve o çalışıyorken benim boş oturmam pek de yersiz oluverdi bir anda hani ayrıca babadan çeyrek asırlık halimle harçlık istemek, kredi kartı ekstremi sadece 2 ay kendim ödeyip tekrar babama yollamaya başlamış olmak beni nasıl kahrediyor, nasıl da mahvediyor beni.. bir an önce işe girmeli..
Demişim ben yine eski blogda :) baya bir dertliymişim yahu :) Şu an okuduğumda ise bu halime kızdım ve güldüm açıkçası çünkü insan pozitif düşündüğü zaman kendisine de etrafındakilere de pozitif enerji yayar ve bu pozitiflik iş ,okul, aile hayatı, aşk vs.. gibi konularda mutlaka etkisini gösterir. Tecrübeyle sabittir ki zaten bütün karanlıkların sonu aydınlık değil midir, her gecenin bir sabahı yok mudur ey ahali :)))) Yine diyorum ki: "Pozitif düşünmeli!!!"
Bir de dergilerden bahsetmişim, hep alırdım da makyaj sayfalarına o kadar bilinçli bakmazdım, eee bu kadar çok blog okursan ve bu kadar çok ilgili cici blog sahibeleri olursa tabiki bilirsin, şaşırmamalı :) Valla online makyaj akademisi gibiler, güçlerini birleştirseler MAC'e, Inglot'a ve diğerlerine kafa tutabilirler, make up artistlerle gayet tabii boy ölçüşebilirler bizim Türk makyaj blogcuları :) Hepsi takdire ŞAYAN!!!

0 yorum:

Yorum Gönder

İstediğiniz yorumu yapabilirsiniz ancak küfür, hakaret ve de kötü sözler içermezse bence kendinize saygı göstermiş olursunuz önce;) Hadi buyrun yorumlayın efendim:)