Kokoşlarrrr, Limango'da Inglot indirimi var sakın kaçırmayınnn, bir göz atın..
Sevgiler...
Sevgili kokoşlar, uzun zamandır aklımda sarının tonları mat ve canlısı far almak vardı, geçen gün bir parfümeride artık dayanamadım ve Goldenlady diye bir markanın 2 adet mat ve biraz daha canlı sarı farını aldım, bakalım memnun kalacak mıyım diye bir gün onunla makyaj yaptım, eyelinerla süper yakıştılar, acayip uyumlular, ayrıca biraz göz kapağına birikme sonucu çizgi oluştursa da bunu fix sıkmamama bağlıyorum. Gayet güzel yapısı yumuşak, kutuları ise beni benden aldı çünkü sedefli yanar dönerli bir kutusu var farımızın şekli oval ve içinde ayna yok ama minik bir aplikatörü var, fiyatına gelince 5.75 di sanırım. Bunun yanında parfümerinin önünde Arise Fontaine diye bir body spray aldım ki kokusu muhteşem kalıcılığı ise 10 üzerinden 5 6 arası diyebilirim, öyle buram buram kokmuyor yani fiyatı ise boyutuna oranla çok ucuz 3.99 tl idi sanırım. Bunların yanı sıra Lady Speed Stick leri bloglarda okuyordumve denemek için ondan da aldım ama sanırım yanlış olanı aldım, artık jel olanları başka bahara, neyse kokoşlarım ne demişler "fazla roll-on göz çıkarmaz":))))
BU yazımda da sizlere yine ucuz ama kaliteli ürünler tanıtmaktan çok büyük gurur ve onur duymaktayım.
Sevgiler... 



İşte benim en sevdiğim rujlarım, altı siyah olanlar Golden Rose, Pembe ve yanındaki Flormar, kırmızı meşhur Maybelline 535 kırmızı, arkasındaki aynalı "her kokoşa lazım" olmazsa olmazı YVL Lipt twins, onun yanındaki nar çiçeği rengi Maybelline ve en soldaki turuncu ise yine Golden Rose, Fiyatları çok uygun, YVL'ler tabiiki Çilek'ten..
Sevgiler..

Herkesin bir Inglot paleti olmalı diyoru,işte benimkisi de bu efendim, elimden gelse 10 lu paletlerden deste deste alırım ama henüz çalışmadığmdan dörtlü palet yeterli:P Çimen yeşili,açık pembiş,çingene pembiş ve turkuaz renklerim, göze sürüldüğünde çok yumuşak bir yapısı var, harika farlar,adi durmuyor, e o kadar paraya bu kadar kalite olsun değil mi:) olmuş işte..Artık hepinizin tanıdığı Park Bravoların içindeki bu makyaj malzemesi markasından bir palet mutlaka edinin derim efendim:)
Sevgiler

 

İşte benim ojelerimin bir kısmı böyle rengarenk kullanıyorum ben, en sevmediğim renkler siyah,bordo ve lacivert onları asla almadım,kullanmadım,kullanamadım, sevemedim:))
Sevgiler...


Kokoşlar, Markafoni'de Yves Rocher indirimi var, duyurulur:)
Sevgiler...
Bizim yakınlarımızdaki bir marketin içinde Çin Pazarı var, aslında Çin malları almıyoruz biliyorsunuz ama dayanamadım çok güzeldi Hello Kitty'li alışveriş çantası aldım, zatenfotolardan anlarsınızzzz süper cici bir şey, sonracıma bi sürü tel toka 1 tl ye vee nude ruj isteyenlere önerim olan flormar aldığım çok soluk bir nude gibi geldiği için bu kez golden rose'da şansımı denemek istedim, astar kat mat bir nude üstüne ise ıslak gloss unu aldım, işte gerçek ruj sürme budur :)))) Ayrıca elektrik mavisi far istiyordum uzun zamandır onu da Golden Rose'dan temin ettim, ıslak kullanınca renk tam canlı elektrik mavisi, kuru kullanımda ise hafif mavimsi bir renk ortaya çıkıyor, onun da swatch'ı ve fotosunu ekliyorum..
Fiyatları gayet uygundu gayet hepsinin,tek tek hatırlayamadım şuan ama gerçekten uygundu...
Sevgiler...
İşte benim en kokoş, en sevdiğim, en şeker ve geçenlerde cafede otururken minicik bir çocuğun bile ilgisini çekip yanıma getirten saatim...
Saat kaç dediğimde çocuk bana 2 4 dedi :D çoook tatlıydı ya çinli çekik birşeydi:)))
Neyse konu dışı oldu ama bu saat Assortie'den alındı, indirimden 25 TL'ye  ama bu kadar kokoş, bu kadar güzel, bu kadar alımlı olamaz kendileri, çok seviyorum ben saatimi :)))
Assortie'yi sürekli takip edin ama çok beğendiğiniz şeyler için sabredin, indirimde acayip düşüyorlar..
Sevgiler...
Merhaba sevgili kokoşlar, ben bugün farklı amaçla evden çıkıp elimde 1 kitap 1 cd ile döndüm... Kitabım Cengiz Aytmatov-Elveda Gülsarı... bence herkes Cengiz Aytmatov'u okumalı:))) Şiddetle tavsiyemdir... Kardeşimle aynı anda baktığımız ve elimizi uzattığımız kitap ise George Orwell-Bindokuzyüzseksendört.. Bunlar önemli ve okunması gereken kitaplar bence.. bundan sonr Gabriel Garcia Marquez'in Yüzyıllık Yalnızlık ve Cengiz Aytmatov-Gün Olur Asra Bedel kitapları olacak.. yorumlarım ve kitaplar hakkındaki düşüncelerim ise okuduktan sonra hemen sizlerle burada paylaşacağım..




Cd ise sesine ve neşesine hayran kaldığım zenci gırtlaklı şarkıcımız Işın Karaca'nın Arabesque albümü.. acayip merak ediyordum.. çok güzel, çok neşeli, çok farklı, özgün bir yorumla yine karşımızda...



Mutlaka alın dinleyin, kitapları da okuyun.. Kitap okumak bence bir insanın sahip olabileceği en iyi alışkanlık... Okuyalım, okutalım diyorum.. Bol kitaplı, bol okumalı günler efendim...



























Sevgiler...